Advisory board

Vi læner os op ad de bedste

methods’ advisory board består af mennesker med stor viden og erfaring inden for de områder, methods beskæftiger sig med. De er alle anerkendte eksperter inden for deres forskningsfelt. De fungerer som rådgivere for methods på hver deres felter, hvor de kan levere unik sparring og adgang til den nyeste viden og forskning på området.

Søren Risbjerg Thomsen, Professor emeritus og dr.scient.pol. Institut for Statskundskab, Aarhus Universitet

Risbjerg Thomsen er en af landets førende eksperter inden for avanceret anvendt statistik og kvantitative metoder. Han har bidraget til udviklingen af dansk valgforskning i flere årtier. Læs mere om Søren Risbjerg Thomsen her.

Erik Albæk, Professor i journalistik og statskundskab, Ph.D. Institut for Statskundskab, Syddansk Universitet, Odense

Albæk har på Syddansk Universitet opbygget et unikt forskningsmiljø, som befinder sig i krydsfeltet mellem politologi og journalistik. Han har vundet international anerkendelse for sit arbejde. Albæk blev i 2016 tildelt ’Goldsmith Book Prize’ fra Shorenstein centeret på Harvard Kennedy School. Læs mere om Erik Albæk her.

Om methods

methods leverer ekspertbistand indenfor surveys, evalueringer, analysedesign, avanceret dataanalyse og holdningsundersøgelser.

Navn og mission

Metode kommer af græsk og betyder ‘vejen, der fører til målet’. Missionen for  virksomheden er at skabe det analytiske fundament, der viser kunderne vejen til deres mål.

Kontakt methods